Veckans Lovisa-utflykt

Den här veckan träffade vi Lovisa och Veronica redan på lördagen... varför får du se i bloggen imorgon *ler*. Det var en efterlängtad stund, även att Alva har gjort andra roliga saker under veckan, och tjejerna var jätteglada över att se varandra. Hundarna var också ivriga över att få träffas och utforska skogen tillsammans igen. Eh.. och mammorna ser nog också fram emot de gemensamma promenaderna om man ska vara ärlig!

Klättrar i träd
Alva och jag balanserar för att undvika att ramla i vattnet (det är såå kul att ha med någon som kan fotografera oss, TACK Veronica!)

Idag gick vi ner till Pepsis badställe, en promenad som är ganska bekväm eftersom det går att köra vagn hela vägen fram - även att det är väldigt skumpigt på slutet. Hundarna simmade efter pinnar, fiskar och annat spännande i vattnet medan vi bredde ut fikafilten och satt länge i lugnet och njöt av vårt mellanmål.

Micko
Lite rolig bild på Micko med mattarna i bakgrunden

När vi plockade ihop våra saker och gjorde oss klara att gå hemåt igen hade vi till vår stora förvåning redan varit ute i en timme och fyrtiofem minuter. Det kändes definitivt inte som så lång tid. Promenaden hem gick inte snabbt eftersom tjejerna nu ville gå själva stora delar av vägen.

Blandade bilder
Lite blandade bilder från idag - och jo.. Pepsi var såklart också med.. men hon höll mest på med sina pinnar som hon bar runt på och låg och tuggade på. Som vanligt ungefär :)

Vi gömde oss bakom träd, parkerade vagnarna vid några tillfällen, bland annat då vi sprang in på en stig i en väldigt tät, mörk skog, och när vi kom ut på hygget och tjejerna först klättrade upp i ett jakttorn och sedan sprang iväg längs en liten skogsväg. Det är jättekul när de tar egna initiativ och när de hänger med på varandras idéer. Som tur är har vi aldrig några tider att passa efter våra promenader, så det gör inget att vi oftast är ute minst tre timmar.

När vi kom hem igen blev det lite hoppande på studsmattan innan Veronica och Lovisa åkte hem efter vinkande, slängpussande och löften om att ses snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0