Ute i regnet

Idag var det den efterlängtade jympadagen - söndag! Eftersom det blivit vintertid inatt vaknade vi en timme tidigare än vanligt enligt klockan, men vi hade ändå sovit lika länge som vi brukar (Alva vaknar ju när hon tycker att hon borde - inte när klockan visar rätt tid!). Tack vare detta hade vi gott om tid att vara ute och gå med Pepsi innan vi åkte och jympade. Det är otroligt så de orkar hålla igång, de små barnen, när vi är där. Jag kan inte låta bli att le när jag ser Alva springa uppför bänken som går till balansbommen, eller när hon jagar ledaren varv efter varv runt jympasalen.

Hela gänget i regnet
Ooops.. det var visst lite för bra reflexer på västarna.... men vi kom åtminstone med på bilden allihop!

Efter att Lovisas jympagrupp (hon går direkt efter Alva) var slut och de hade ätit lite mat kom de till oss för en skogspromenad. Det småregnade, men vi var klädda för ruskväder så det var inga problem. Tjejerna åkte vagn och gick själva om vartannat. Hundarna var superlyckliga över att få träffas och springa i skogen tillsammans igen. Strax innan vi kom hem somnade Alva. Vår hyresvärd håller på att försöka sälja huset vi bor i och grannhuset och hade visning på eftermiddagen så vi fortsatte vår promenad efter att Lovisa och Veronica åkt hem (för att inte Pepsi och de eventuella köparna skulle väcka Alva) så vi var ute i tre timmar ungefär. Jätteskönt - trots vädret!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Bara glada miner! =)

Ni syns SÅ bra i era reflexvästar. Visst är det bra att veta att de fungerar. ;)



*Svar från min blogg:*

Hälsa tillbaka till Alva att jag blev så glad för hennes hälsning! Frippe ÄR verkligen jätte söt på den bilden, precis som Alva också alltid är.

2009-10-26 @ 07:56:18
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0