Ett prinsessrum

Om man är en liten tjej på nästan tre (eller som hon säger själv, TLE) år är den finaste färgen i världen rosa. Lila går för all del också att ha på sig, men helst ska allt vara rosa. Och glittrigt.

Häx-Alva
Sötaste Alvan!!

Vad gör då inte en stackars mamma när man flyttar och den lilla tjejen får ett nytt alldeles eget rum? Jo, hon försöker såklart få det så rosa och prinsissigt hon bara kan - med de ekonomiska medel som hon har att tillgå. Hade det inte funnits några begränsningar hade det givetvis kunnat bli helt annorlunda, men stor hjälp har jag fått av farmor och farfar som gett ekonomiskt bidrag.

Alvas prinsess-lektält

MEN.. nu är Alvas rum i stort sett klart och jag känner mig ganska nöjd. Hon är själv väldigt glad över rummet och visar det stolt för alla besökare.

Sängen

Lampa, hylla och spegel

Prinsessigt, eller hur?

Bloggen är INTE nerlagd!

Oroa er inte. Bloggen är inte nerlagd. Däremot har jag otroligt mycket att göra och prioriterar därför just nu inte att sitta vid datorn. Vi har flyttat till huset och Alva har börjat på sitt nya dagis och jag jobbar på röntgen i Eksjö i 2 månader. Alva trivs jättebra, men har långa dagar. Vi är borta nästan 11 timmar per dag, så den tid vi är hemma vill jag vara med henne tills hon somnar och sedan försöker jag packa upp kartonger på kvällarna.

Liten gladis
Dagsfärsk bild - Alva med nyklippt lugg

RSS 2.0