Underbar fotograf

Tack vare moster Tinas kontakter blev jag erbjuden att få Alva fotograferad av en mycket duktig fotograf. Mest fotar han brudpar, men han ville öva mer på att fota barn.

I fredags hade vi stämt träff i Stadsparken i Nässjö och han, Bruno Basic, var en underbar fotograf. Han lät Alva vara just Alva, vilket innebär att hennes glädje och energi verkligen märks även i bilderna. Hon ser nämligen ut precis så som jag ser henne framför mig när jag tänker på henne då vi inte är tillsammans. Bättre betyg kan väl inte en fotograf få?

Se och njut!

I trädgården
Underbara Alva!!!!                                                      Foto: Bruno Basic

Höstglädje
Höstglädje!!                                                         Foto: Bruno Basic

Springer mer
Springer fort!!                                                    Foto: Bruno Basic

Spelar fotboll
Spelar fotboll som storasyster                                      Foto: Bruno Basic

Närbild
Närbild - visst är hon lik Emelie här????                                  Foto: Bruno Basic

Springer
Full fart                                                                  Foto: Bruno Basic

Klänger - också lite storasystervarning :)
Klänger - också lite storasystervarning :)                     Foto: Bruno BasicEn bild av lycka
Ett kollage jag gjort som jag kallar - LYCKA!

Jag som tycker så mycket om att fotografera känner mig så RIK för att jag fick en CD med 104 bilder av min dotter, tagna av en duktig fotograf, med bra kamera - och för att han lyckades fånga Alva så som hon är! En sån fotografering skulle jag aldrig ha råd med om jag inte fått den. Tack Tina och tack Bruno!!!


Sävsjö badhus - och bastu

I lördags åkte vi till Sävsjö för att bada med Lovisa och Veronica. Det visade sig att vi valde lite fel helg, eftersom badhuset råkade fira sitt 20-årsjubileum just när vi var där - men vi hade ändå roligt, trots att vi trängdes med 400 personer.

Alva och Lovisa åkte rutschkanor, sprang och "simmade" i vattnet, hittade olika flytdynor att leka med, vi åkte den stora vattenrutschkanan med tjejerna i knät.

Med fotbollen
Hade inte med kameran.. så det blir andra bilder               Foto: Bruno Basic

Pirater hade skattjakt, pirater sjöng och spelade, vi köpte piratfika. Ja, vi hade helt enkelt hur kul som helst. Efter 2,5 timmar var vi alla helt slut och vi mammor meddelade att vi hade badat klart. Lovisa följde snällt med sin mamma, men jag fick bära en gallsrkikande 3-åring som ville bada mer. Hon försökte till och med smita tillbaka till simhallen när jag stod i duschen...

MEN.. när jag presenterade bastun var det inte alls spännande med badet mer. Vi bastade en stund, och när tjejerna tyckte det var för varmt sa jag till dem att öppna dörren och andas utanför. Jag höll på att bryta ihop av skratt varje gång, men lyckades behärska mig, för Alva öppnade bastudörren, lutade sig ut, drog 2-3 snabba andetag, stängde, och gick och satte sig igen. *skrattar* Hur gulligt som helst. Hon hade inte ens tid att gå ut ur bastun!!!

Vi kommer garanterat att åka tillbaka dit igen. Priserna var väldigt humana. Och som pricken över så fick man en ballong och en pirattatuering innan man gick hem just denna gång!!

Biopremiär - med pappa!

Förra helgen var Pappa Örjan här och på lördagen åkte de in till Nässjö för att gå på bio. Toy Story 3, var filmen de såg.

Med dockan
Alva och hennes "bäbis"                                  Foto: Bruno Basic

När jag kom hem på kvällen frågade jag henne vad de hade gjort och hon sa att de hade varit på bio. Åh, sa jag (eftersom det var första gången någonsin hon var på bio), hur var det då? "Bra. Först var det klam (=reklam) och då var det lite ljust. Sedan släckte de så det blev HEEEELT mörkt. Och då kom filmen". Åh, vad var det för film då? "Men... FILMEN mamma". Menar du Toy Story. "JAAAA" sagt med ett tonfall man kan förvänta sig från en tonåring som tycker att föräldern är trög... *skrattar*


RSS 2.0