Lånar ut cykeln

På förmiddagen var det strålande höstväder och vi var ute och gick med Pepsi och Zorro och hade jättekul i skogen där vi gick på upptäcksfärd. När vi hade ätit lunch blev det lite gråare väder och det passade alldeles utmärkt eftersom vi hade bokat in en inomhuslekseftermiddag med Wille.

Lånar ut cykeln
Alva lånar ut cykeln till Wille - som inte når till tramporna

Det första Wille gjorde när han kom var att försöka sätta sig på Alvas trehjuling och hon sa att han fick låna den. Efter en stund satte hon sig på flaket, men det hände inte mycket eftersom Wille inte nådde ner till tramporna :). En stor del av tiden de lekte satt han på cykeln och tog med sig övriga leksaker dit *ler*. Trots det hann de både "laga mat" och äta sittande Alvas små möbler, pussla en massa pussel, vi läste nog 4 böcker tillsammans och så sist men inte minst, de sprang och jagade varandra hur många varv som helst runt lägenheten. Det är ju så kul att man kan springa runt, runt mellan rummen.

Springer glatt
Alva i flygande fläng.. något oskarpt, men använd fantasin!!

När barnen var trötta efter ungefär två timmar "lämnade jag tillbaka" Wille till hans mamma och vi bestämde att vi ska träffas och hitta på något nästa vecka också. Det är så roligt att se hur kul barnen har ihop och att de pratar så mycket om varandra när de inte träffas!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Glada, härliga bilder! =) JAG har fantasi jag vilket det inte behövs så mycket av när bilderna är så talande som de är.



En sådan där poliströja som Wille har har jag tvättat många gånger i mina da´r. ;)

2009-10-01 @ 11:09:18
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0