Olvias 4-årskalas (090830)

Igår fyllde Olivia år, men idag hade hon sitt kalas. Innan vi åkte dit var vi ute i skogen med Pepsi i ungefär två timmar och Alva hann gå i en ”koj-skog”, gömma sig bakom träd, gå balansgång på spångar, hitta en massa olika sorters svamp, fika i ett vindskydd och gå över en myr (där Pepsi hittade en bärplockande dam som tack och lov inte var ett dugg hundrädd!).

 Paketöppning
Olivias närmaste publik är mamma Ingela, lillebror Vincent och kusin Alva som vill följa paketöppnandet på nära håll.

Kalaset var intensivt, men roligt. Olivia fick en prinsessklänning (Törnrosa) av Alva och två prinsesböcker. Dessutom fick hon ett dockhus och en massa tillbehör till det, en mysig badrock och lite andra saker. Förutom allt hon hade fått på själva födelsedagen då.

Prinsessa
Olivia visar upp sin nya prinsessklänning

Glassätning
Födelsedagsbarnet bytte om när det var dags att äta glass – hon ville inte smutsa ner sin klänning

Hembakta bullar och kakor och en jättesmaskig glasstårta (som man kunde få i strut om man hellre ville) bjöds vi på och alla åt tills vi var mätta och nöjda. Morbror Robert och Jessica var också där. Och moster Tina och Peter. Och Olivias farmor, farfar och faster med familj.

Peter-bus
Medan Olivia lekte med dockhuset lekte Vincent och Alva med Peter

Det var ett trevligt kalas och avslutningen då Alva fick med sig TRE ballonger ihopbundna med färgglada snören var pricken över i:et.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0