Julafton 2010

I morse när vi steg upp och Alva fick se julklapparna under granen började ögonen lysa. När hon sedan öppnade, paket efter paket, strålade hon bara mer och mer. Hon fick en pysselbok, kritor, jättefina smyckespärlor, ett pussel, ett Hello Kitty-spel, hårspännen och hårsnoddar med Hello Kitty, en prinsessklänning (Åååååh vad den är VACKER, utbrast hon när hon öppnade den), en film "Toy Story 3", en Husqvarna motorsåg och en stor jeep med en båt på släp.

Alva och Olivia springer och busar hos mormor
Alva och Olivia springer och busar i mormors hus. Alvas finklänning åkte av efter ca 5 minuter

Prinsessklänning som Alva fick av sin älskade storasyster Emelie
Alva ville prova prinsessklänningen hon fick av Emelie direkt i morse


Klockan 11 kom vi till mormor och då var moster Ingela där med sin familj och moster Tina kom samtidigt som vi. En massa kakor åts, väldigt mycket bus blev det med kusinerna, sångstund då barnen iförda tomtekläder sjöng för oss vuxna och belönades både med jubel och applåder, julmat (eh, som vanligt mest prinskorv för Alvas del) och sedan Kalle Anka-tittande, innan det blev dags att dela ut julklapparna.

Julfika
Julfika


Kalle Anka-tittande
Alva myser med kusiner och moster Tina när de ser på Kalle Anka


Alva fick en otroligt stor hög även på eftermiddagen. Hon fick bland annat fem pussel (Hello Kitty, Toy Story och Bamse), magiska ritgrejer, film, en Olivia-bok, Buzz Lightyear, en tröja, ett regnställ, en talande/skrattande/gråtande docka, en borrmaskin, en prinsessklänning till, en radiostyrd bil, en HV71-träningsoverall.

Kör radiostyrd bil
Alva kör den radiostyrda bilen hon fick av morbror Robert och Jessica. En del andra julklappar syns också


Efter ytterligare lite fika packade vi bilen med alla grejer och åkte hem. När jag krånglat på för att få loss alla leksaker ur kartongerna (fattar inte varför de sätter fast dem så förbaskat väl!!) och monterat in batterier, ägnade Alva lång tid åt att prova sina nya leksaker. Hon har glittrat och tindrat och ropat och tjutit av glädje oräkneliga gånger idag och jag är så lycklig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0