Förra helgen

Förra helgen var det kallt och ruggigt på lördagen, men vi hade stämt träff med Veronica, Lovisa och Mikko ute i Lövhult. Vi var där i nästan tre timmar. Tjejerna åkte vagn största delen av vägen och vi fikade i ett vindskydd eftersom det blåste så mycket. Kameran fick stanna i väskan hela dagen.

Alla vi...
Pepsi, mamman och Alva ute i skogen - Foto: Angelika Karlsson

På söndagen var det soligt och då åkte vi ut till vår hundvakt Angelika och gick med henne och hennes hund i skogen. Alva hittade ett berg som vi alla var tvungna att klättra upp på, vi såg tre harar och när vi hade gått klart fick hundarna bada i en stor damm. Jättemysigt var det.

Ute på ängen
Alva, Pepsi, Angelika och Ebba på väg mot dammen

Efter lunchen fick Pepsi stanna hemma medan Alva och jag åkte in till Nässjö för att träffa moster Ingela och kusinerna Olivia och Vincent på den roliga lekparken. "Jag har saknat min lekpark" sa Alva när vi kom dit - det var ju första gången i år som vi var där.

Busunge
En busunge i rutschkanan

Efter en och en halv timmes busande var både Alva och Vincent helt slut så då var det bara att åka hem. Men roligt var det - både att vara på lekparken och att vara med kusinerna!

Full fart!
Full fart - hela tiden! Inte undra på att man blir trött!!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Eftersom det bara regnar och regnar dag efter dag så kändes det så skönt att få se soliga bilder! =)

2010-05-13 @ 13:20:13
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0