Semesterdag 2 - Eksjö 8/7

I fredags åkte vi till Eksjö och lekte turister. Vi gick på stan, tittade på alla fina trähus i gamla stan, gick på de smala gränderna, kollade vid ån, tittade in på alla husomgärdade, kullerstensbelagda gårdar. Sedan lekte vi i lekpark innan vi lånade mormors hus för att äta lite lunch.

Pepsi hade varit jätteduktig på stan. Det var en massa folk och liv, och även många hundar, men hon skötte sig helt perfekt där hon gick vid min sida!! Som belöning fick hon går ner till Kvarnarpasjön och bada lite medan Alva och jag kastade hennes flytleksak. Sedan fick hon ligga och vila i mormors hus medan Alva och jag åkte till Eksjö camping.

Spelar minigolf
Kolla vilken sving!!!!

På campingen spelade vi minigolf och det var första gången Alva fick pröva det. Hon var väldigt entusiastisk, en på slutet blev hon trött och ledsen och tyckte inte att hon kunde. Men då slog vi bara för att träna och då blev det kul igen.

Efter minigolfen fick hon bada vid det fina badet och sedan åt vi mjukglass på deras stora fina terrass. Helt slut var vi efter de 6 timmarna vi turistade - även Pepsi som ju ändå fått "ledigt" under det sista passet....

Mera minigolf
Kolla vilket minigolfproffs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0