Alva 4 år!

Lördagen den 28.e maj fyllde Alva fyra år. På morgonen fick hon en massa paket i sängen, från mig, farmor och farfar och alla kusinerna uppe i Norrland och storasyster Emelie. Många paket blev det.

Sedan fick hon hjälpa mig med tårtan. Mormor hade gjort bottnarna, men Alva hade önskat rosa grädde och hallon (vilket visade sig dagen innan INTE var riktiga hallon utan "kalléhallon") så hon fick hjälpa till med vispandet och att säga till när det var rätt rosa färg på grädden.

Rosa tårta
Alva och den prinsessiga rosa tårtan

Klockan 13 kom Lovisa och fyra kompisar från dagis: Linus, Tindra, Wille och Tess. Kalaset var planerat att pågå i två timmar, men de flesta var kvar nästan tre timmar, och på slutet var vi fler vuxna än barn här.

Paketöppning
Barnen tittar på när Alva öppnar presenterna (utom Linus som inte hade det tålamodet)

Det var ett lyckat kalas och alla föräldrar kom till mig och sa att X (namnet på deras barn) hade pratat mycket om Alva och att vi måste se till att träffas och låta barnen leka. Så jag tror att Alva är rätt populär på dagis, och det känns jättekul.

Kalaset bestod av lek i Alvas rum och i gillestugan, tacogratäng, lek igen, tårta/glass, utelek och skattjakt (eh, godispåsejakt). Kalaset gick i prinsesstema så självklart var det prinsessor utanpå påsen och på tatueringarna som låg däri tillsammans med diverse gott.

Alva var jättenöjd med kalaset, men det hon gillade mest var att jag hade hängt upp ballonger överallt!! Telefonsamtal fick hon också en massa, så till slut orkade hon knappt komma till telefonen. Tala om populär 4-åring! Min underbara lilla tjej.. har redan blivit 4 år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0